Hoe zou het voor jullie klanten zijn als ze pro-actief advies ervaren over mogelijkheden en risico’s en ze altijd rust hebben over hun financiële situatie?

 

Hoe zou het voor jullie medewerkers zijn als ze geen zorgen meer hebben over tijdrovende en ingewikkelde adviesprocessen, maar Financiële Planning leuk vinden en vlot toepassen?

Hoe rendabel zou het voor jullie bedrijf zijn als klanten de toegevoegde waarde van Financiële Planning ervaren en dit warm aanbevelen aan familie en zakenpartners?

Bedrijven

Diensten voor Accountantskantoren

Herken jij dat jullie steeds efficiënter werken door alle digitalisering, automatisering en standaardisering van de verschillende processen binnen jullie accountantskantoor? In de toekomst zal dit steeds sneller gaan. Ook jullie klanten worden slimmer in de verwerking van hun administratie. De standaard werkzaamheden nemen af en het gemis aan omzet wil je graag op een andere manier goedmaken. Om onderscheidend te blijven is het zaak dat je tijdig investeert in innovatie en nieuwe bedrijfsmodellen.

Toenemende vraag naar advies

Economische rapporten benoemen de behoefte aan advies als dé drijvende kracht achter de groei in de zakelijke dienstverlening voor dit jaar en volgend jaar. Als eigenaar of medewerker van een accountantskantoor krijg je ook steeds vaker te maken met vragen van klanten over complexe levensgebeurtenissen. Bij Life Events als overlijden en scheiden of andere impactvolle zaken als bijvoorbeeld bedrijfsoverdracht, wil je de Trusted Advisor zijn voor je klant. Dé adviseur die de klant helpt om moeilijke beslissingen te nemen, vanuit een gedegen inzicht en passend advies.

Financiële Planning als volwaardige dienst

Je hebt besloten Financiële Planning als dienst aan te bieden aan je klanten. In de praktijk blijkt het echter minder makkelijk dan je dacht. Het valt niet mee om Financiële Planning onder de aandacht van klanten te brengen. De mogelijkheden van Financiële Planning zijn niet voor iedereen binnen je kantoor helder en het adviesproces wordt als tijdrovend en ingewikkeld ervaren. Kortom; het is nog geen rendabele dienstverlening waar je klant én je bedrijf beter van wordt.

Herken je dit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Trusted Advisor met rendabel verdienmodel

Ik help accountantskantoren die Financiële Planning als volwaardige dienst willen aanbieden en succesvol willen implementeren in hun dagelijkse business, door het voorkomen van tijdrovende en ingewikkelde adviesprocessen en het verhogen van de omzet met meer tevreden klanten die het accountantskantoor als Trusted Advisor ervaren.

Wil jij onderscheidend blijven én weten hoe deze aanpak ook voor jouw kantoor succesvol kan zijn? Neem vrijblijvend contact met me op, dan licht ik het graag toe.

Wat anderen over Custolutions zeiden:

Wat anderen over Custolutions zeiden: