Hoe zou het voor jou zijn als iemand je helpt bij het nemen van moeilijke beslissingen als jouw leven op zijn kop staat?

Hoeveel rust zou het je geven als alles goed geregeld is en jij ruimte hebt om het verlies van je partner te verwerken?

Hoe zou het voelen als je de boel weer overziet en Financieel Uitzicht hebt, zodat je verder kan met je leven?

Particulieren

De impact van Life Events

Zie jij ook om je heen mensen alleen achterblijven, met de handen in het haar omdat ze niet weten hoe ze de bankzaken moeten doen? Jij wilt het zo niet. Juist op het moment dat je leven op zijn kop staat of je wereld instort, is gedoe rondom financiën het laatste wat je wilt. Ook is dat niet het moment om belangrijke knopen door te hakken.

Je moet er waarschijnlijk niet aan denken dat jou dit overkomt. Maar als je realistisch bent, moet je erkennen dat óf jouw partner óf jij alleen achterblijft. Naast het overlijden van een partner kunnen er ook andere onvoorziene, heftige dingen gebeuren. Een huwelijk kan op de klippen lopen en elke dag worden er mensen ontslagen. Zulke Life Events hebben een enorme impact, ook financieel.

Financieel Uitzicht

Het geeft rust als je weet je wat je op die momenten moet doen. En als je weet dat alles weer goed geregeld is. Als je weer Financieel Uitzicht hebt. Meer dan 30 jaar heb ik dit soort zaken voor klanten bij de bank geregeld. Mijn dienstverlening is onafhankelijk en draait om jou. Ik verdien geen geld door verkoop van financiële producten, en krijg ook geen vergoeding van bedrijven als ik jou help.

Wil jij het goed geregeld hebben? Laat mij je helpen.

Niet voorbereid een crisis doorkomen

Misschien heb je je niet gerealiseerd dat je voorbereid moet zijn op Life Events. Want laten we eerlijk zijn; het is geen ‘leuk’ onderwerp om aan te denken.

Dus sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven en wil je financieel orde op zaken stellen? Wil je, samen met een vertrouwde gesprekspartner, alles goed regelen zodat de rust terugkomt in je leven? Laat mij je helpen en neem contact met me op.