• Interactieve Visuele Financiële Planning

  Interactieve en visuele Financiele Planning

  Het was een eer om in het gloednieuwe PrivateWealthNetwork de diensten van Custolutions voor particulieren te mogen presenteren. Het delen van kennis en ervaring met interactieve en visuele presentatie van Financiële Planning, werd door velen als waardevol ervaren.

  Lees verder

 • Praten over pensioen? Doen!

  De afgelopen periode heb ik veel in de media gelezen over het feit dat vrouwen niet economisch zelfstandig zijn. Uit het Actieplan financiële zelfredzaamheid blijkt dat twee derde van de vrouwen tijdens de scheiding niet praat over de verdeling van het pensioen.

  Lees verder

 • Custolutions

  Klanten in dal beter helpen

  Auteur: Bernard Vogelsang, redacteur bij De Telegraaf

  Hoe goed zijn bedrijven voorbereid als hun klanten worden getroffen door echtscheiding, ontslag of het overlijden van hun partner? Onvoldoende, vindt Anneke Janssen.

  Lees verder

 • Financiële planning en M&M’s

  Wat heeft dát nu weer met elkaar te maken? Vraag je je misschien af. Vorige week was ik bij een presentatie van Matt Wallaert over Behavioural Science gekoppeld aan het thema ‘Goed met geld’, georganiseerd door Nibud en Aegon. Aan de hand van grappige voorbeelden nam Matt ons mee door allerlei facetten van ons menselijk gedrag en hoe merken daar op inspelen.

  Lees verder

 • Financiele Planning - Financieel Plan in 5 stappen

  Is financiële planning voor Later?

  Wanneer begin je dan?

  Veel mensen vinden een persoonlijk financieel plan niet nodig of ze denken dat het iets voor ‘Later’ is. Of ze vinden het te ingewikkeld. Speelt dat voor jou? Dat zou jammer zijn, want een financieel plan opstellen is eigenlijk heel eenvoudig.

  Lees verder

 • Anneke Janssen

  Nieuw bureau verbetert experience rondom life events

  Auteur: Redactie van Consultancy.nl

  Na 34 jaar bij ABN AMRO te hebben gewerkt, besloot Anneke Janssen dit jaar haar eigen adviesbureau op te richten: Custolutions. De redactie van Consultancy.nl ging in gesprek met Janssen over haar onderneming.

  Lees verder

 • Rust voor klanten

  Custolutions creëert rust voor klanten

  Auteur: Redactie van CustomerFirst

  Nederland telt een nieuw consultancybureau: Custolutions. Oprichter Anneke Janssen legt de focus op het voorkomen van gedoe rondom het regelen van financiële zaken bij ‘life events’ als overlijden en scheiden. De consultant staat zowel particulieren als bedrijven bij.

  Lees verder

 • Anneke Janssen

  Anneke Janssen (ex-ABN AMRO) start eigen bureau

  Auteur: Jeroen Mirck, redacteur bij Marketing Tribune

  Anneke Janssen nam na 34 jaar ontslag bij ABN Amro en heeft nu haar eigen adviesbureau gestart: Custolutions richt zich specifiek op het voorkomen van gedoe rondom het regelen van financiële zaken bij life-events.

  Lees verder

 • 200 stroopwafels en een traan

  Na 34 jaar trok ik gisteren voor de laatste keer de deur achter me dicht bij ABN AMRO. In mijn afscheidsmail aan collega’s schreef ik “Het is mooi geweest”. Met al mijn functies die ik binnen de bank heb gehad zal ik je niet vermoeien, maar vaak heb ik gezegd: “Ik heb echt de aller leukste baan binnen de hele bank” en dat was ook zo! Het is echt mooi geweest.

  Lees verder