Referenties

 • Marijn Otte

  Manager Retailmonitor bij Autoriteit Financiële Markten

  ‘…’Ik heb Anneke leren kennen als een no-nonense aanpakker. Ze brengt veel praktijkervaring uit de financiële sector met zich mee en ervaring met IT projecten. ‘…’ Ze weet zich snel thuis te maken in de organisatie.’…’ Tot slot heeft Anneke een frisse blik ‘…’ daarmee heeft ze ook bij ons enkele processen efficiënter gemaakt.

 • Paulus de Wilt

  CEO NIBC Bank

  Anneke ziet haarscherp waar de schoen wringt; met focus op de klant, kijkt ze dwars door alle productprocessen heen. Ze weet samen met het team tot concrete oplossingen en verbeteringen te komen, die meteen winst voor klanten én voor het bedrijf opleveren.

 • Carola van der Ploeg-Izelaar

  Directeur Eigenaar bij Berekenjescheiding.nl

  ‘…’ Anneke heeft zich vol ingezet om de klantreis te optimaliseren, klanttevredenheid te verhogen, medewerkers mee te nemen en aantoonbaar kosten te reduceren. Bijzonder aan haar is dat zij in staat is een klantproces zowel vanuit de klant als de organisatie in z’n geheel te overzien en buiten de geëffende paden te denken. ‘…’ Anneke is een aanwinst voor een organisatie die vanuit de klant wil vernieuwen!

 • Sander Bestevaar

  Hoofd Sponsoring en Events bij ABN AMRO

  Anneke is een empathisch mens. Dat merk je op persoonlijk vlak en minstens zo sterk op professioneel gebied. Anneke combineert haar kennis van Financiële Planning met zeer veel ervaring op het gebied van Customer Experience Management. ‘…’ Anneke geeft daar inspirerende presentaties over. Ze presenteert op een natuurlijke en toegankelijke manier. Geen elitair verhaal maar praktijkgericht. Doorspekt met klantinzichten en vol concrete tips.

 • Andrea Middel

  Eigenaar DURF financieel planners en Member Board Of Directors bij FPSB Limited

  Mijn samenwerking met Anneke begon toen we allebei als financieel planner werkten bij ABN AMRO. ‘…’ Het fijne van werken met Anneke is, dat ze betrouwbaar en authentiek is: what you see is what you get. Ze komt haar afspraken na, schakelt gemakkelijk met verschillende typen mensen en is gedreven. ‘…’

 • Michiel Meijer FFP

  Algemeen Directeur Van Bruggen Adviesgroep

  Anneke heeft de gave om door te gaan waar anderen ophouden om de beleving van haar klanten optimaal te laten zijn. Een dame met visie, doorzettingsvermogen en bovenal een fijn en integer mens! Wat mij betreft een aanwinst voor elke organisatie die klantbelang niet alleen in woord centraal stelt maar het ook ECHT wil doen!

 • Mevrouw J. Verboom

  Na het overlijden van mijn partner was ik behoorlijk van de kaart en wist even niet hoe ik alles moest aanpakken. Anneke heeft me fantastisch geholpen. Natuurlijk mis ik mijn man elke dag, maar ik kan in ieder geval qua financiën weer rustig slapen.

 • Armand van de Laar

  Wethouder Gemeente Rijswijk

  ‘…’ Het team waar Anneke leiding aan gaf was onderscheidend enthousiast, reflecterend op resultaat en verbeteringen, en hielpen elkaar. Het is Anneke die echt uitblinkt in het ruimte geven aan individuele professionals met het oog op de gezamenlijke doelen, onderlinge samenwerking bevordert en stevig voor haar team gaat staan als het spannend wordt. ‘…’

 • Carla de Oude

  Allround customer experience consultant bij Informaat

  Anneke is een heel prettig persoon op wie je kunt bouwen. Bij haar staan kwaliteit en zorgvuldigheid voorop. Ze heeft een duidelijke visie op het ontzorgen van klanten op momenten die ertoe doen en inspireert collega’s om echte verbeteringen te realiseren voor de klant.